24 Nisan 2024 , Çarşamba

KROAK – 20W Taşınabilir Güneş Paneli / Şarj Cihazı

 

Herkese merhaba, bu yazımızda hali hazırda Banggood’da satışı devam eden KROAK marka K-SP01 model 20W taşınabilir güneş paneli – şarj cihazını inceliyoruz. Acil durumlarda, kampta, piknikte taşınabilir cihazların güç ihtiyacını karşılamak amacıyla tasarlanan ürün 420x190x2.5mm boyutlarında.

Güneşli havada 22V 0.93A’e kadar çıkış verebilen panel üzerinde ayrıca 5V/3A çıkış verebilen bir USB portu da bulunuyor. USB çıkış akımı günümüz mobil cihazlarının tamamı için yeterli düzeyde.

Ürün yanında gelen DC5521 konnektörlü krokodil kablo ve araç çakmaklığı ile uyumlu olan soket ile 12-18VDC aralığında farklı güç ihtiyaçlarının karşılanması yanında 12V akülerin şarjı da gerçekleştirilebiliyor.

Ürünün kullanım detaylarına değinecek olursak;

  • Şarj işlemi devam ederken, maksimum verimi almak için panel güneşe 90 derece dik açıyla yerleştirilmeli.
  • Panelin ön yüzünün sert cisimler tarafından zarar görmesi(ezilmesi, kırılması vs.) engellenmeli.
  • Paneli bükülmemeli.
  • Yüksek verim elde etmek için panelin yüzeyi temiz tutulmalı.
  • Ürün yağmur suyu ve sıvı temasından korunmalı.

Yaptığım testlerde Nokia Lumia 830 (kablosuz şarj padi ile), iPhone 7 cep telefonlarını ve General Mobile ve iPad tabletleri sorunsuz şekilde şarj ettiğini gözlemledim.

Temiz, yeşil enerji kaynağı olan güneşten faydalanmak günümüzde olmazsa olmazlar arasına girdi. İmkanlar ve enerji ihtiyacının büyüklüğüne göre piyasada pek çok ürün bulmak mümkün. Evde, kampta, arabada, karavanda kısacası gerektiğinde şebekeden bağımsız olarak mobil cihazlarınızı şarj etmek, akülerinizi doldurmak için fazla yer kaplamayan, düşük maliyetli bir ürün arayışı içindeyseniz ürüne ait link ve indirim koduna buradan ulaşabilirsiniz :

#Banggood

Ürün Linki : https://ban.ggood.vip/11DRi

İndirim Kuponu : BG1f0d9c

Güneş Paneli Promosyonu

https://ban.ggood.vip/11DRo

 

 

 

 

Hakkında sbugra

Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Bildiklerini paylaşmayı seven ve öğrenmeye açık bir arkadaş. Edindiği tecrübeleri paylaşmak için kurduğu bu site, ziyaret edenlere değer katabiliyorsa ne mutlu ona.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir