28 Mart 2024 , Perşembe

Megane 3 – Fluence Kumandadan Cam Kapatma Özelliği Aktivasyonu – DDT4ALL Gizli Özellik

Merhaba arkadaşlar,

Bu videoda DDT4ALL yazılımı kullanılarak özellikle yerli üretim Megane 3 ve Fluence araçlarda kapalı olarak gelen kumandadan cam kapatma özelliğinin nasıl aktif edildiğini anlatıyorum. Bu özellik tek dokunuşla kapanma özelliği bulunan camlarda çalışmaktadır. Özellikle yerli üretim faz 1 araçların arka camlarında tek dokunuşla kapanma özelliği bulunmadığı için kumandadan kapanmamaktadır.

İyi seyirler.

Hakkında sbugra

Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Bildiklerini paylaşmayı seven ve öğrenmeye açık bir arkadaş. Edindiği tecrübeleri paylaşmak için kurduğu bu site, ziyaret edenlere değer katabiliyorsa ne mutlu ona.

Göz Atın

Megane 3 – Fluence Araçlara Bluetooth & USB’li Orijinal Teyp Montajı Nasıl Yapılır? Soket Bağlantı Şeması Burada!

Merhaba, Özellikle faz 1 (2010-2012) Megane 3 ve Fluence araçların baz versiyon teyplerinin USB, Bluetooth …

Bir yorum var

  1. Öncelikle 2011 Privilège 1.6 16V Premium Paket kullanıcısı olarak şimdiye dek verdiğiniz faydalı bilgiler ve ipuçları için tüm Renault dostları adına teşekkür ederim. Kumandadan cam kapatma özelliğinin yalnızca tek dokunuşla açılıp kapanan ön camlarda kullanılabildiğini belirttiniz. Ben de açıkçası bu konuda (arka camların da tek dokunuşla açılıp kapanması) fikir yürütüyordum. Tek dokunuşla açılıp kapanma özelliği butonlamı alakalı bir durum yoksa motorun da değişimi mi gerekir? Bir de arka camlarda da sıkışma önleyici sensör var mı, eğer yoksa bunu sonradan motora bağlamak mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir