19 Mart 2024 , Salı

Fren Çakar Modülü Projesi : Bölüm 6 – Modül Programlama ve Test İşlemleri

Merhaba arkadaşlar, aracımda F1 çakar modülü kullanmaya karar verdikten sonra arayışa girerek piyasadaki ürünleri inceledim. Piyasadaki ürünler gerek boyut, gerek çalışma şekli (yazılım) gerekse malzeme kalitesi olarak aklıma yatmadığı için kendi modülümü kendim tasarlayıp üretmeye karar verdim ve bu projeyi hayata geçirdim. Sonuç olarak piyasadaki en ince, en küçük modül ortaya çıktı. Devrenin tasarımından kart üretimine montajından yazılıma her işlemi sizlerle paylaşıyorum. Keyifle izleyeceğiniz, merakınızı gidereceğiniz ve yeni bilgiler edineceğiniz bir video serisi olmasını umuyorum. Bu videoda modülümüzün beyni konumundaki ATTiny85 mikro denetleyicisine bir önceki videoda yazdığımız kodları yüklüyoruz. Yükleme işlemeni Atmel’in AVR Dragon isimli programlayıcısı ile gerçekleştiriyorum.

Hakkında sbugra

Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Bildiklerini paylaşmayı seven ve öğrenmeye açık bir arkadaş. Edindiği tecrübeleri paylaşmak için kurduğu bu site, ziyaret edenlere değer katabiliyorsa ne mutlu ona.

Göz Atın

DDT4ALL İle Dacia Duster 2 Gizli Özellik Aktivasyonu Nasıl Yapılır?

Bu videoda, DDT4ALL yazılımı ve içerisinde PIC18F25K80 mikrodenetleyicisi barındıran ELM327 cihazı yardımıyla Dacia Duster 2 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir