28 Mart 2024 , Perşembe

Megane 3 – Fluence Vites Değiştirme Yardımcısı Özelliği Aktivasyonu – DDT4ALL Gizli Özellik

Merhaba, pek çok Megane 3 ve Fluence kullanıcısı devir saati içinde kadran kolunun bitişiğinde yer alan aşağı/yukarı ok simgelerinin varlığını farketmiştir. Bu simgeler vites değiştirme yardımcısı özelliğine ait olup aktif olduklarında hemen yanlarında yanan bir vites simgesi ile birlikte çalışmaktadırlar. Motorun devir, tork, yük ve aracın hızına göre bu simgeler yanarak sürücüye vitesi yükseltmesi yada düşürmesi için öneride bulunmaktadır. Detaylar videoda, iyi seyirler.

Hakkında sbugra

Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Bildiklerini paylaşmayı seven ve öğrenmeye açık bir arkadaş. Edindiği tecrübeleri paylaşmak için kurduğu bu site, ziyaret edenlere değer katabiliyorsa ne mutlu ona.

Göz Atın

Megane 3 – Fluence Araçlara Bluetooth & USB’li Orijinal Teyp Montajı Nasıl Yapılır? Soket Bağlantı Şeması Burada!

Merhaba, Özellikle faz 1 (2010-2012) Megane 3 ve Fluence araçların baz versiyon teyplerinin USB, Bluetooth …

2 yorumlar

  1. Analog kadran beyninde bu özelliği bulamadım. Kadran üzerinde ışıklar var bu yüzden açılabilir diye düşündüm. Araba megane 3 2011 expression 85bg dizel. Yardımcı olur musunuz?
    Teşekkür ederim

    • Merhaba,
      Model yılına göre aracınızda Euro 4 normlarında bir motor bulunuyor. Elimizdeki bilgilere göre Euro 4 dizel motorlarda vites değiştirme yardımcısı özelliği bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir