19 Mart 2024 , Salı

Fren Çakar Modülü

Modül, başta Megane 3 / Fluence olmak üzere tüm yeni nesil araçların 3. LED Stop lambalarına farklı modlarda çalışma özelliğini kazandırmak için tasarlanmıştır. Renault’un yeni nesil araçlarında 3.Stop lambasının sağlamlığını ECU üzerinden kontrol eden bir sistem bulunmaktadır. Bu sistem lamba yanmasa dahi sürekli olarak PWM yöntemiyle lambaya gerilim uygular ve çekilen akım değerine göre lambanın sağlam olup olmadığını tespit eder. Eğer lambada bir sorun algılanırsa 3. fren lambası hattına giden güç kesilir ve sistem kendisini korumaya alır. İşte bu sebepten dolayı günümüzde piyasada satılan fren çakar modülleri araçlarımızda düzgün çalışmamaktadır. Tasarladığım modül lambanın çalışma yapısını bozmadan, arıza ışığını yakmadan araca sorunsuz entegre olmaktadır. Yaklaşık 5 senedir kendi aracımda kullanıyorum, bunun yanında modülü talep eden pek çok arkadaşımda sorunsuz kullanmaktadır.

Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

Talep edenler için modülün fiyatı 250₺’dir. PTT Kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderiyorum. Ödeme işlemi için Garanti Bankası hesabıma havale/EFT kabul ediyorum. Talep eden arkadaşlar bugratech@gmail.com e-posta adresimden iletişime geçebilirler.

Kalan Modül : 0 Adet

Hakkında sbugra

Küçük yaşlarda bilgisayarla tanışan, zaman içerisinde elektroniğe merak salan bir havacılık tutkunu. Bildiklerini paylaşmayı seven ve öğrenmeye açık bir arkadaş. Edindiği tecrübeleri paylaşmak için kurduğu bu site, ziyaret edenlere değer katabiliyorsa ne mutlu ona.

Göz Atın

Ayna İndirme Modülü

Ayna İndirme Modülü

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BU MODÜL ARTIK ÜRETİMDE DEĞİL! MODÜLÜN YENİ VERSİYONU İÇİN BURAYA TIKLAYIN …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir